Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκε ένα μικρό σκαντζοχοιράκι που φοβόταν τα φίδια, ρωτουσε, ρωτούσε μα κανείς δεν απαντούσε. Έβγαλε
αγκάθια και τρόμαζε τα άλλα ζώα!!!Ρώτησε το δάσκαλό του τι μπορεί να κάνει για αυτό και του απάντησε ότι όταν οι φίλοι του τον φοβούνται θα σκέφτεται καλά λόγια για αυτούς και έτσι έγινε πλησίασε  2λαγουδάκια και αυτά πήγαν να φύγουν αλλά τότε ο σκαντζόχοιρος έκανε αυτά που του είπε ο δάσκαλός του και από αγκαθωτός έγινε τόσο απαλός και όλοι ήθελαν να τον χαϊδέψουν.

ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
Το μεγαλύτερο όνειρο του Μάιλο είναι να ανακαλύψει τη ΄΄ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ΄΄ αλλά τι γίνεται μετα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!!!!

Η φεγγαρόσουπα είναι ένα τρομερό βιβλίο που μιλάει για έναν μάγο που θέλει να κάνει το φεγγάρι σούπα !!! Ο μπάτλερ του όμως δεν θέλει γιατί κάθε βράδυ κάθεται έξω και του τραγουδάει τα τραγούδια που δεν θέλει να ακούει κανείς!!!!!Σας το προτείνω θα γελάσετε με την καρδιά σας!!!!

Ζωή

το βιβλίο που διάβασα ήταν η ιστορία ενός άσπρου γατουλη.Μου άρεσε πολυετών μια πολύ όμορφη ιστορια.Ειχε λίγες εικόνες άλλα ήταν πολύ ωραιες.Ηταν το πρώτο βιβλίο που διαβαζόσασταν μια ιστορία που έλεγε για ένα γάτο που χάθηκε στο δάσος.Όταν το βρήκε το αφεντικό του το μάλωσε 8ο ιστορία ήταν πολύ ωραία.

Μπορεί να είναι ένα βιβλίο μικρό αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και ασήμαντο ποιο είναι; Είναι η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο του Ευγένιου Τριβιζα!!!! Σας το προτείνω γιατί είναι ωραίο και διασκεδαστικό!!!!!

Μελίνα

Το βιβλίο που διάβασα και προτείνω λέγεται Μπολτ. Είναι ένα σούπερ σκυλί. Κάνει σούπερ περιπέτειες και νομίζει ότι είναι  αληθινός ήρωας αλλά είναι σε TV .Το βιβλίο ήταν πολύ ωραίο και το  προτείνω σε όλους.

Φερενίκη

Σας προτείνω το βιβλίο ‘Η κυρία Κλοκλό’ γιατί μιλάει για την καθημερινή ζωή της.Πηγαίνει στο σουπερ μαρκετ,πηγαίνει σε μια επίσκεψη και στο περίπτερο. Εύχομαινα σας αρέσει…

Αριάδνη

Ένα άλλο βιβλίο που έχω διαβάσει είναι τον Μπολτ.Ηταν με ένα σκυλάκι που ένα κοριτσάκι βρήκε ένα σκυλάκι και το πηρέ . Δεν ήξερε ότι αυτό το σκυλάκι ήταν σουπερ σκυλάκι. Το πρωτινό γιατί ήταν πάρα πολύ ωραίο και ευχάριστο…

Το βιβλίο που διάβασα ήταν οι τρελοί επιστήμονες. Μάλαγα για την Μίνι και τον Μίκη που στο γράφοι τους είχαν πολλές υποθέσεις και όλο χτυπούσε το τηλεφωνικοί πελάτες περίμεναν στην ουράκαι κάποια στιγμή τα χαρτιά που πάνω ήταν γραμμένες οι υποθέσεις ανακατευτικαν.Το προτείνω γιατί ήταν επιστημονικό βιβλίο και μου άρεσε πολύ…

Το βιβλίο που διάβασα ήταν η νεράιδα πάνω στο έλατο . Μίλαγε για τα Χριστούγεννα και για τα αστέρια και ήταν μαγικά .Το προτείνω γιατί ήταν ωραίο.

Ειρήνη

Το βιβλίο που διάβασα είνα η φύση .Μου άρεσε πολύ γιατί είχε σχέση με τα ζώα.Ήταν πολύ ωραίο και το προτείνω γιατί ήταν πολύ ευχάριστο!!!!!

Ελευθερία

Μια φορά ήταν ένα κορίτσι που είχε τα γενέθλιά της και είχε πάει στο μαγαζί του κύριου και κυρίας Μελίδη. Τους ζήτησε να της φτιάξουν μια μεγάλη και όμορφη τούρτα. Μετά το κορίτσι έφυγε και ο κύριος Μελίδης  έφτιαξε αυτή την τούρτα ήταν πανέμορφη. Αλλά το έσκασε και έφτασε σε ένα μέρος με πολλά περίεργα πλασματάκια.Το κορίτσι θύμωσε και η μαμά της έφτιαξε μια τούρτα μόνη της και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

Γιάννης

Το βιβλίο που θα πρότεινα είναι η φεγγαρόσουπα.
Ήταν ένα κάστρο και ήταν ένας μάγος. Μέσα ήθελε να φτιάξει τη φεγγαρόσουπα αλλά απέτυχε.Ήθελε να πάρει ένα κομμάτι από το φεγγάρι όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ξόρκι χωρίς ποντίκια και στο τέλος ο μάγος έγινε καρότο.
Μου άρεσε το βιβλίο γιατί ήταν πολύ ωραίο.

Τζελίν

Μια φορά  ήταν η ωμεγαβητα που αντίνα άρχιζε απο το Α άρχιζε απο το Ω.Αρχηγός ηταν το Ω. Μια μέρα το Ω αποφάσισε να κάνει πόλεμο στην Γαλλική αλφάβητα. Την νίκησαν.Μετα αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο στην Ισπανική αλφάβητα και νικηθήκαν…

θα πρότεινα αυτό το βιβλίο
Η Ατζελινα η νεράιδα της αρκούδας των πάγων . Είχε πολύ περιπέτεια και δράση.. Μου άρεσε πάρα πολύ είχε πλακά και τα αρκουδάκια ήταν τόσο γλυκααα

Ελένη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.