Author Archives: admin

Voucher 200 ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Voucher 200 ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Αιτήσεις εδώ

Δευτέρα, 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Technology Symbols

Ο αριθμός μητρώου μαθητή υπάρχει στο φύλλο ελέγχου. Για τις τάξεις Α & Β επικοινωνείτε με το σχολείο κατά προτίμηση στις 13.00 με 14.00.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22

Σύμφωνα με την εγκύκλιο με Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ.6/ 31623/Δ1 στις 19/3/2021 οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 13.00.

Τηλεφωνική επικοινωνία για τις εγγραφές μαθητών μπορεί να γίνει καθημερινά από 12.30 – 13.30

Τα δικαιολογητικά εγγραφής βρίσκονται στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22

Οι εγγραφές για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α΄τάξη το σχολικό έτος 2021-22 θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 13.00.

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@3dim-p-falir.att.sch.gr) υποβάλλονται σε ψηφιακή μορφή μετά από σάρωση (σκαναρισμένα, όχι φωτογραφία). Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα αποσταλούν οι αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων. Στην περίπτωση που υπάρχει αδυναμία ηλεκτρονικής αποστολής, τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος μπορεί να παραληφθεί από το σχολείο καθημερινά από τις 10.30 έως τις 12.30. Στην περίπτωση που υπάρχει αδυναμία προσέλευσης τις παραπάνω ώρες, υπάρχει η δυνατότητα για ραντεβού παραλαβής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας κατά τις ώρες από 12.30 -13.30.

Για τα δικαιολογητικά και την πρόσβαση τα έντυπα των εγγραφών ΕΔΩ

Για την εγκύκλιο των εγγραφών ΕΔΩ

Για αποδεικτικό βεβαίωσης κατοικίας ΕΔΩ

Τα όρια του σχολείου ΕΔΩ

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση-Φεβρουάριος 2021

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση-Φεβρουάριος 2021

Αγαπητοί γονείς

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ξεκινά από αύριο το μεσημέρι στις 14.10 και παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα σας απαντήσουμε αύριο το πρωί.

Ο παρακάτω σύνδεσμος έχει τις πληροφορίες για τις συνδέσεις τηλεδιασκέψεων των μαθημάτων:

webex (Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός έως τις 12/2 11.59 μ.μ. γι’ αυτό πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο στις ηλεκτρονικές σας συσκευές)

Σημαντικό! Η τρίτη τάξη αύριο θα συνδεθεί στον σύνδεσμο του Διευθυντή του σχολείου στις 14.10.

Θα ακολουθηθούν όσα ισχύουν από την προηγούμενη περίοδο κατά την οποία το σχολείο έκανε εξ αποστάσεως εκπαίδευση:

Κάθε διδακτική ώρα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης θα έχει διάρκεια 30′ και θα πραγματοποιείται από τις 2.10 έως τις 5.20 μ.μ. με διαλείμματα 10 λεπτών ενδιάμεσα, όπως παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα.

ΩΡΑΡΙΟ:

Ώρα διδασκαλίαςΑπόΈως
14:1014:40
14:5015:20
15:3016:00
16:1016:40
16:5017:20

Επιπλέον θα χρησιμοποιηθεί ο τοίχος επικοινωνίας για ζητήματα που αφορούν τη διαδικασία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και στον οποίο δεν γράφουμε σε καμιά περίπτωση προσωπικά στοιχεία.

ΤΟΙΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10.00 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΤΑΞΗ

Δ ΤΑΞΗ Ε ΤΑΞΗ ΣΤ ΤΑΞΗ

Οι δάσκαλοι/λες των τάξεων θα σας ενημερώσουν μέσω των ηλεκτρονικών τάξεων, για το πρόγραμμα μαθημάτων, το οποίο στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, θα είναι το ίδιο με αυτό που ακολουθήθηκε την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου για αύριο και μεθαύριο.

Ψυχολόγος στο σχολείο

Ψυχολόγος στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως, για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, θα βρίσκεται στο σχολείο μας η ψυχολόγος (ΠΕ 23) κ. Βούλα Πολίτη κάθε Πέμπτη.

Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για την παροχή υποστηρικτικής και συμβουλευτικής παρέμβασης είτε για τους ίδιους (συμβουλευτική γονέων) είτε για τα παιδιά τους (ατομική συναισθηματική στήριξη – ψυχοεκπαίδευση).

Οι υπηρεσίες της σχολικής ψυχολόγου προσφέρονται σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της ειδικότητας της, την τήρηση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και των οικογενειών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Για την περίπτωση οποιασδήποτε ατομικής παρέμβασης προς τους μαθητές εκ μέρους της σχολικής ψυχολόγου απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων τους (Υπεύθυνη Δήλωση).

Για οποιαδήποτε απορία ή τον προγραμματισμό σχετικής συνάντησης με την ψυχολόγο του σχολείου, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά κάθε Πέμπτη από τις 8.15 – 12.30 ζητώντας την κα Πολίτη.

Δανεισμός tablet

Δανεισμός tablet

Αγαπητοί γονείς,

Η εγκύκλιος  με   αριθ. πρωτ. Φ7/57620/Δ1/18-05-2020  του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με  «Οδηγίες για παράδοση/παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» ορίζει τα  κριτήρια με τα οποία μοιράζονται  υπολογιστές τύπου ταμπλέτας  στους μαθητές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι συσκευές  θα  διανεμηθούν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Α. Τα κοινωνικά 

Β. Το χαμηλό εισόδημα

Γ. Η ανεργία γονέων/κηδεμόνων

Δ. Η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας    και

Ε. Η    ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης

Η παραχώρηση των συσκευών γίνεται για προσωρινή χρήση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης  σχετικά με  τους μαθητές και  για όσο  διάστημα διαρκεί.

Το σχολείο παρέλαβε 3 συσκευές οι οποίες πρέπει  να προετοιμαστούν και να διανεμηθούν σε τρεις μαθητές. Η  περιορισμένη διαθεσιμότητα  των  συσκευών καθιστά  τη διαδικασία  χρονοβόρα.

Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν θα πρέπει να αποστείλουν  με  το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  ( mail@3dim-p-falir.att.sch.gr) έως  και  την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου  τα παρακάτω  δικαιολογητικά ώστε  να  προχωρήσουμε στην αξιολόγηση  των αιτημάτων:

1. Εκκαθαριστικό εφορίας

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης  και

3. Κάρτα ανεργίας (αν είναι κάποιος από τους γονείς άνεργος)

Μετά την ολοκλήρωση  της αξιολόγησης  των αιτημάτων θα ακολουθήσει  παράδοση των συσκευών  από τον Δ/ντή.  Ο παραλήπτης (γονέας ή κηδεμόνας) θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα  αναφέρει ρητά ότι παρέλαβε τη συγκεκριμένη συσκευή και   αναλαμβάνει  την υποχρέωση αφενός μεν επιστροφής της ανωτέρω συσκευής στη σχολική μονάδα, όταν εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους παραχωρήθηκε η χρήση της (άρση της αναστολής της εκπαιδευτικής λειτουργίας ) ή οποτεδήποτε του ζητηθεί από τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας. Επίσης υποχρεούται σε  καταβολή αποζημίωσης στο Ελληνικό Δημόσιο ή αντικατάστασης της ηλεκτρονικής συσκευής σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής ή βλάβης καθώς και σε περίπτωση που απλώς αρνηθεί την επιστροφή της στη σχολική μονάδα από την οποία την παρέλαβε. Τέλος σας γνωρίζουμε ότι οι συσκευές διατίθενται μόνο για την υποστήριξη της  εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και οποιαδήποτε άλλη  χρήση (π.χ. ως παιχνιδομηχανή) μπορεί να οδηγήσει  σε  κλείδωμα της συσκευής και  αδυναμία  χρήσης  της.

Ο Διευθυντής του σχολείου

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2

Αγαπητοί γονείς

Εντός της ημέρας θα ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους των τμημάτων, για το πρόγραμμα μαθημάτων της εξ αποστάσεως διδασκαλίας το οποίο ξεκινά αύριο στις 14.10. Η ενημέρωση περιλαμβάνει το πρόγραμμα μαθημάτων και τους συνδέσμους που θα αφορούν τις τηλεδιασκέψεις.

Κάθε διδακτική ώρα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης θα έχει διάρκεια 30′ και θα πραγματοποιείται από τις 2.10 έως τις 5.20 μ.μ. με διαλείμματα 10 λεπτών ενδιάμεσα.

Τοίχος επικοινωνίας για ζητήματα που αφορούν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

ΤΟΙΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στον παραπάνω σύνδεσμο θα γράφετε σχόλια για ζητήματα που έχετε στις τηλεδιασκέψεις, με επικεφαλίδα τον αριθμό μητρώου του μαθητή, για να μην φορτώνεται η τηλεφωνική γραμμή στη διάρκεια των τηλεμαθημάτων. Εφόσον υπάρχει δυνατότητα θα έχετε άμεση απάντηση.

Δεν γράφουμε σε καμιά περίπτωση προσωπικά στοιχεία.

ΩΡΆΡΙΟ:

Ώρα διδασκαλίαςΑπόΈως
14:1014:40
14:5015:20
15:3016:00
16:1016:40
16:5017:20

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΤΑΞΗ

Δ ΤΑΞΗ Ε ΤΑΞΗ ΣΤ ΤΑΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Αγαπητοί γονείς,

Σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε έως τις 15 Νοεμβρίου την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο πρόγραμμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστούμε

ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ